Projecten

Projecten van de stichting

U kunt de projecten op diverse manieren steunen, door het aanschaffen van een boek of reserveer een doos wijn of laat u verleiden door de sieraden uit India.

Project Kenia
Climbing Mt. Kenya is een van de favorieten en met veel enthousiasme brengen onze rangers je naar de top van deze Heilige berg.
Project Kenia
Woman’s Woolproject In samenwerking met de community het verwerken van wol voor kleden (truien, vesten) en kunstobjecten als vloer- en wandkleden
Project India
Jewelry from the sea. Calcutta is de hoofdstad van de deelstaat West-Bengalen. In deze enorme grote stad met 4.580.544 inwoners werken wij met een kleine gemeenschap en maken sieraden met o.a. zoetwaterparels en schelpen. Mooie sierraden voor een speciale gelegenheid.

Meer bekijken: https://www.instagram.com/jewelements.store/?hl=en
Project India
The Scarf Story – Prachtige teksten geprint op jou persoonlijke sjaal. Handmade scarf in silk with a story.
Project Nederland
BeeMe - bijenproject in de polder van het ‘Groene Hart’, Zuid Holland waar de soorten worden bestudeerd en hun gedrag geobserveerd.
Project Roemenië
Wine & Tuică. Brasov ligt aan de voet van de Karpaten en de zonovergoten valleien zijn uitermate geschikt voor wijnbouw. Wij steunen de lokale boeren met de wijnbouw op kleine schaal zodat hun oogst niet wordt ‘opgeslokt’ door grote overheidscoöperaties. Ook de pruimen doen het goed voor de bereiding van de overheerlijke pruimenjenever, Tuică.
Laat je inspireren door onze avonturen!